BIO ÁRPAFŰ por 250 g

2.990 Ft

Kategória:

Leírás

A súlykontroll alappillére

Hatékony méregtelenítő, roboráló, lúgosító és vitamin-komplex

az erek normális működése
a csontok normális működése
a porc normális működése
az íny normális működése
a bőr normális működése
a fogak normális működése
növeli a vas felszívódását
normális véralvadás
normál izomfunkció
az emésztőenzimek normális működése
normál fogak fenntartása
a csont normális növekedése és fejlődése a gyermekeknél
elektrolit egyensúly
normális oxigénszállítás a szervezetben
normális DNS-szintézis
normál sav-bázis metabolizmus
normális termékenység és reprodukció
zsírsavak normális metabolizmusa
normál haj fenntartása
normális tesztoszteronszint a vérben
normális energiatermelő anyagcsere
a normál látás fenntartása
normális pszichológiai funkció
az immunrendszer normális működése
a sejtek oxidatív stressz elleni védelme
a fáradtság csökkenése
az E-vitamin csökkentett formájának regenerálása
normális energiatermelő anyagcsere
normális neurotranszmisszió
a sejtmegosztás és a specializáció folyamata
csökkenti a csont ásványi anyag elvesztését a posztmenopauzális nőknél
normális fehérjeszintézis
sejtosztódási folyamat
vörösvérsejtek és hemoglobin képződése
a gyermekek normális kognitív fejlődése
normál szénhidrát anyagcsere
normális makrónápanyag-metabolizmus
az A-vitamin normális metabolizmusa
normál körmök fenntartása

Az árpát az első gabonaféleként tartják számon, történelme i.e. 7000-ig nyúlik vissza. Árpafüvünket az európai gazdálkodók organikus módon termesztik termékeny síkságokon. Az árpafű fiatal korában, a tápanyagtartalma csúcsán kerül betakarításra. Ezt követően az egyik legnagyobb, rendkívül innovatív és hatékony európai dehidratációs üzem dolgozza fel. A végső feldolgozási lépés magában foglalja a zsenge fű finom porrá őrlését. 1 kg por előállításához 5 kg friss levél szükséges .
Az őrlemény bővelkedik az egészségünk számára létfontosságú mikrotápanyagokban, illetve gazdag fehérjékben is. A 22 aminosavból 18-at tartalmaz, beleértve a 8 esszenciális aminosavat, amit a szervezetünk nem képes saját maga számára előállítani. Az árpafű por kitűnő forrás a vegetáriánusok étrendjéből gyakran hiányzó fehérjék pótlására, amelyeket magas koncentrációban és a szervezetünk számára ideális arányban tartalmazhat. Biztosíthatja a kiegyensúlyozott tápanyag-összetételt, illetve azokat a sejtfunkciókhoz szükséges tápanyagokat, amelyek elősegíthetik a növekedést és a fejlődést.

További információk

Csomagolási egység

zacskó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BIO ÁRPAFŰ por 250 g” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük