BIO KAKAÓBAB perui 250 g

2.820 Ft

Kategória:

Leírás

Az isteni szíverősítő

A minőségi csokoládé alapanyaga, a természet egyik legerősebb antioxidáns élelmiszere

Jótékony hatással lehet a szív és érrendszeri problémákra
Jó közérzetet, frissességet biztosíthat
Növelheti a stressz tűrő képességet
Koncentráció és memóriajavító hatású lehet
Csökkentheti a depressziót
Lassíthatja az öregedési folyamatokat
Fogyókúráknál is kiválóan alkalmazható
Étvágycsökkentő és zsírégetést fokozó hatású lehet

A kakaóbab a csokoládé előállításának alapja. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A perui bio-termelők által termelt kakaóbab több antioxidánst tartalmaz, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babot kézzel szedik, tiszta vízben tisztítják és a legjobb minőségűeket kiválogatják. A gyártási folyamat megőrzi a bab tápértékét mindenféle adalék nélkül.
A BioMenü BIO KAKÓBAB cacao criollo fajtából készül, melyet kiváló minősége miatt a kakaók „királyának” is neveznek. A kakaó tömege 50%-át három féle zsír alkotja, ezek nem károsak a szervezetünkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk (az olajsav, a sztearinsav és a palmitinsav), illetve többféle aminosavat is tartalmaz(triptofán és argine). Nyers formában nagyon egészséges, rendkívül gazdag antioxidáns flavonoidokban. Rendszeres fogyasztása segíthet megelőzni az időskori szellemi hanyatlást, illetve hatékonyan támogathatja a szív egészséges működését. A kakaóbab élénkítő hatású, éberséget, és jó közérzetet biztosít. Kellemesen kesernyés íze miatt nyersen is fogyasztják, de porrá őrölve és meleg tejben elkeverve kiváló frissítő készíthető belőle.

További információk

Csomagolási egység

zacskó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BIO KAKAÓBAB perui 250 g” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük