Leírás
A természetes csokoládé chips
Antioxidáns, hozzájárul a szív- és érrendszer egészségéhez, cukormentes, fogyókúrás készítmény
az idegrendszer normális működése
normális izomműködés
a normál vérnyomás fenntartása
normál energiatermelő anyagcsere
a sejtmembránok normális működése
a normál csontok fenntartása
a normál fogak karbantartása
a gyermekek csontok normális növekedése és fejlődése
a vörösvértestek és a hemoglobin normális kialakulása
normális oxigénszállítás a testben
a sejtek védelme az oxidatív stressz ellen
a fáradtság csökkentése
elektrolit egyensúly
a bőr normál pigmentációja
normál fehérje szintézis
normál pszichológiai funkció
a sejtosztódás folyamata
normális kognitív funkció
normál haj pigmentáció
a gyermekek normális kognitív fejlődése
a normál kötőszövetek fenntartása
normál vas szállítás a testben
A több mint 300 hatóanyagot, köztük a fenil-, etil-amin- és szerotin-tartalmú kakaóbab a csokoládé előállításának alapja. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A perui bio-termelők által gyártott kakaóbabok több antioxidánst tartalmaznak, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babot kézzel szedik, a legjobb minőségűeket kiválogatják és erjesztik, a kezdeti keserűségük csökkentése érdekében. A nyers babot kézzel szedik, tiszta vízben tisztítják és a legjobb minőségűeket kiválogatják. A gyártási folyamat teljesen megőrzi a kakaó tápértékét minden adalék nélkül.
Rendkívül egészséges, íz- és illatélményével is elvarázsol bennünket, az ORAC skálán előkelőbb helyet foglal el, mint a kategóriájában vezető Acai bogyó. Glikémiás indexe alacsony, nem tartalmaz glutént, élesztőt és cukrot, fogyókúrázók, vegánok és vegetáriánusok is fogyaszthatják. Desszertek, sütemények, reggelik ízesítéséhez, illetve kakaó, vagy forró csokoládé készítésére is kiválóan alkalmas.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.