BIO KAKAÓPOR perui 125 g

1.460 Ft

Kategória:

Leírás

Az isteni szíverősítő

Antioxidánsokkal telített, elismerten az egészséges szívműködést segítő táplálék

normál energiatermelő anyagcsere
a sejtmembránok normális működése
a normál csontok fenntartása
a normál fogak karbantartása
a gyermekek csontok normális növekedése és fejlődése
normál haj pigmentáció
normális vas szállítás a testben
normális izomműködés
normál fehérje szintézis
normál pszichológiai funkció
az immunrendszer normális működése
normális kognitív funkció
a fáradtság és a fáradékonyság csökkentése
a sejtosztódás folyamata
a gyermekek normális kognitív fejlődése
a normál kötőszövetek fenntartása
az idegrendszer normális működése
elektrolit egyensúly
a bőr normál pigmentációja
a sejtek védelme az oxidatív stressz ellen
a kötőszövet normális kialakulása
normális oxigénszállítás a testben
a vörösvértestek és a hemoglobin normális kialakulása

A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A perui bio-termelők által gyártott kakaóbab több antioxidánst tartalmaz, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babhüvelyeket kézzel szedik, kiválogatják a legjobb minőségűeket és a kezdeti keserűségük csökkentése érdekében fermentálják. Miután a szárított babot tiszta vízben megtisztítják, meghámozzák és a magját kivágják, összezúzzák. Ezeket őrlik kakaó pasztává. A paszta zsírját a szilárd részből kivonják, a maradékot szárítják és finom kakaóporrá őrlik. A kakaópor kevesebb zsírt és több rostot tartalmaz, mint a bab. A gyártási folyamat megőrzi a bab tápértékének jelentős részét, adalékanyagok nélkül.
A perui kakaópor agas antioxidáns tartalma révén természetes sejtvédő hatású, ezért segíthet az öregedési folyamatok lassításában. Jelentős magnéziumforrásként nélkülözhetetlen a megfelelő idegi és izomműködéshez, illetve hangulatjavító, energetizáló hatásáról is ismert. A kakaó rendkívül gazdag antioxidáns flavonoidokban, elismerten az egészséges szívműködést segítő szupertáplálék, emellett csökkentheti a stroke és a rák kockázatát. Tömege 50%-át három féle zsír alkotja, amelyek nem károsak a szervezetünkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk. Ezek egyike az olívaolaj zsírja, az olajsav, valamint a sztearinsav és palmitinsav, illetve a kakaó több aminosavat is tartalmaz, mint például a triptofán és az argine. A kakaópor rendkívül széles körben alkalmazható, számtalan élelmiszer, ital és édesség legfontosabb alapanyaga.
GYÁRTÁSI FOLYAMAT
A nyers kakaóbab szárítása → tisztítás és válogatás → pörkölés → rostálás → őrlés → finomítás → sterilizálás → szűrés → préselés → törés → porítás és szűrés → csomagolás

További információk

Csomagolási egység

zacskó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BIO KAKAÓPOR perui 125 g” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük