BIO KÓKUSZcukor 250 g

1.720 Ft

Kategória:

Leírás

Csak könnyen, édesen!

Alacsony glikémiás index, diétás, ásványi anyag – és vitaminkomplex

normál véralvadás
normál energiatermelő anyagcsere
normális izomműködés
normális neurotranszmisszió
az emésztő enzimek normális működése
a sejtosztódás és a specializáció folyamata
a normál csontok fenntartása
a normál fogak fenntartása
a gyermekek csontjainak normális növekedése és fejlődése

A kókuszcukor egy természetes édesítőszer, amelyet a kókuszpálma virágából kinyert nektár elpárologtatásával állítanak elő. A kókuszcukor karamell szerű ízben gazdag, kinézete hasonlít a barnacukorhoz. A kókuszcukor a fehér és barna cukor közvetlen helyettesítőjeként használható a főzéshez, sütéshez és italokhoz.
A kókuszvirág cukor az egyik legegészségesebb természetes édesítőszer, Délkelet-Ázsiában 5000 éve használják ételek és italok édesítésre, és az eltelt idő alatt a feldolgozása nem változott. A kókuszpálma virágának édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra párologtatják. Fogyasztásával a hagyományos kristálycukor teljes egészében kiváltható, fogyaszthatjuk közvetlenül édesítőként, vagy sütéshez és főzéshez. Íze és illata karamell-szerű, édesítőértéke pedig közel azonos a cukoréval és – ellentétben a xilittel és a sztíviával – karamellizálni is lehet.

További információk

Csomagolási egység

zacskó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BIO KÓKUSZcukor 250 g” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük