BIO KÓKUSZOLAJ extra szűz vco 1 l

5.390 Ft

Kategória:

Leírás

Egyedi zsírsav-kombinációja pozitív hatással lehet az egészségre!

Egy szuperétel, amely segítheti a zsírégetést, a jobb agyműködést és más egyéb lenyűgöző előnyöket nyújthat

erős gyógyító tulajdonságokkal rendelkező zsírsavakat tartalmaz
a sok kókuszolajat fogyasztó populációk egészségesek
fokozhatja a zsírégetést
elpusztíthatja káros mikroorganizmusokat
csökkentheti az éhségüket, segítve a kevesebb étkezést
a kókuszdióban található zsírsavak csökkenthetik a rohamokat
növelheti a jó HDL koleszterinszintet
megvédi a bőrt, a hajat és a fogászati ​​egészséget
zsírsavai javíthatják az agy működését Alzheimer-kóros betegekben
segíthet a zsírtalanításban, különös tekintettel a káros hasi zsírra

A kókuszolaj vagy más néven kókuszvaj a kókuszpálma magjának szárított beléből készített növényi olaj, amely értékes exportcikk a termelő országokban. A frissen sajtolt kókuszolaj színe fehér, íze és illata különös, de kellemes. A kókuszolaj szobahőmérsékleten vajszerű, 24°C-on megolvad. Három fajtája ismeretes az olaj készítésének módja szerint: Hidegen sajtolt kókuszolaj, szűz kókuszolaj vagy Virgin Coconut (VCO), finomított kókuszolaj.

A mechanikus úton előállított BioMenü szűz kókuszolaj nem esik át az RBD (Refinig, Bleaching, Deodorizing vagyis finomítás, színtelenítés, szagtalanítás) folyamatán és nem is hidrogénezzük. A nemzetközi szóhasználat a szűz és hidegen sajtolt kifejezéseket szinonímaként használja, de a nyers kókuszolaj értékes hatóanyagait leginkább a szűz kókuszolaj képes megőrízni. Leírás szerint, gondosan kell tárolni, mert könnyen avassá válik, ilyenkor íze és szaga csípős lesz..

További információk

Csomagolási egység

üveg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BIO KÓKUSZOLAJ extra szűz vco 1 l” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük