Leírás
Egyedi zsírsav-kombinációja pozitív hatással lehet az egészségre!
Egy szuperétel, amely segítheti a zsírégetést, a jobb agyműködést és más egyéb lenyűgöző előnyöket nyújthat
erős gyógyító tulajdonságokkal rendelkező zsírsavakat tartalmaz
a sok kókuszolajat fogyasztó populációk egészségesek
fokozhatja a zsírégetést
elpusztíthatja káros mikroorganizmusokat
csökkentheti az éhségüket, segítve a kevesebb étkezést
a kókuszdióban található zsírsavak csökkenthetik a rohamokat
növelheti a jó HDL koleszterinszintet
megvédi a bőrt, a hajat és a fogászati egészséget
zsírsavai javíthatják az agy működését Alzheimer-kóros betegekben
segíthet a zsírtalanításban, különös tekintettel a káros hasi zsírra
A kókuszolaj vagy más néven kókuszvaj a kókuszpálma magjának szárított beléből készített növényi olaj, amely értékes exportcikk a termelő országokban. A frissen sajtolt kókuszolaj színe fehér, íze és illata különös, de kellemes. A kókuszolaj szobahőmérsékleten vajszerű, 24°C-on megolvad. Három fajtája ismeretes az olaj készítésének módja szerint: Hidegen sajtolt kókuszolaj, szűz kókuszolaj vagy Virgin Coconut (VCO), finomított kókuszolaj.
A mechanikus úton előállított BioMenü szűz kókuszolaj nem esik át az RBD (Refinig, Bleaching, Deodorizing vagyis finomítás, színtelenítés, szagtalanítás) folyamatán és nem is hidrogénezzük. A nemzetközi szóhasználat a szűz és hidegen sajtolt kifejezéseket szinonímaként használja, de a nyers kókuszolaj értékes hatóanyagait leginkább a szűz kókuszolaj képes megőrízni. Leírás szerint, gondosan kell tárolni, mert könnyen avassá válik, ilyenkor íze és szaga csípős lesz..
Értékelések
Még nincsenek értékelések.