Leírás
Egy forró, érzéki fűszer!
Gyulladás- és fertőzéscsökkentő hatású antioxidáns, támogathatja a súlykontrollt és segítheti az emésztést
tele van antioxidánsokkal
gyulladásgátló tulajdonságai lehetnek
csökkentheti a szívbetegségek kockázatát
javíthatja az inzulin hormon iránti érzékenységet
csökkentheti a vércukorszintet és erős antidiabetikus hatással bír
jótékony hatással lehet a neurodegeneratív betegségekre
védelmet nyújthat a rák ellen
segítheti a bakteriális- és gombás fertőzések leküzdését
Bio fahéjporunk a cinnamomum zeylanicum botanikai fajta. A babérfa kéregéből származik. Ez a fahéjfajta ceyloni avagy valódi fahéj néven ismert, ami a kiváló minőségére utal. A fahéjpor a szájban megolvad, meleg ízű, édes, fűszeres aromájú. Tökéletes kiegészítés a sütéshez vagy a főzés összetettségének és mélységének kialakításához.
Már az ókorban jól ismerték és rendkívül keresett volt, Indiából és Ceylonról több mint 2000 éve exportálják. Európába 18. század óta hatalmas mennyiségben szállítják, így egykori rendkívül magas ára ma már mindenki számára elérhetővé szelídült. Erős antioxidáns, támogathatja a súlykontrollt, segítheti a jó emésztést, javíthatja a a libidót, táplálja a bőrt és hatásos lehet gyulladások, illetve gombás fertőzések kezelésében.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.