Leírás
Szent János kenyere
Édeskés, kakaóhoz hasonló ízű, szerves sókban gazdag bioélelmiszer. A kakaóval szemben nem tartalmaz izgatószereket (koffeint és teobromint), ezért gyermekek és felnőttek is nyugodtan fogyaszthatják
Támogathatja a gyomor-bélrendszer működését
Antimikrobiális hatású lehet
Gyulladáscsökkentő hatású lehet
Enyhítheti a gyomor és bélpanaszokat (hányás, hasmenés)
Enyhe gyulladáscsökkentő hatása lehet
Védheti a bélfalat
Csökkentheti az éhségérzetet
A szentjánoskenyérfa terméséből készített karobpor kiválóan alkalmas a kakaó helyettesítésére.
A karobporból készített élelmiszereket fogyaszthatják a kakaóra, tejcukorra és a lisztre érzékenyek és asztmások is.
Gazdag élelmi rostban, ásványi anyagokban, szerves sókban és vitaminokban is, ezért fogyasztása kifejezetten egészséges. Nem allergizál.
Ízletes önteteteket, italokat és süteményeket készíthetünk belőle.
Gyulladáscsökkentő, gombaellenes, antibakteriális hatás, hasmenés ellen, antiproliferatív hatás, antidiabetikus, májvédő, fekélyellenes, székrekedésre.
<b>Használata segíthet:</b> gyomor-bélrendszeri betegségek kezelésében
<b>Tartalmaz:</b> szénhidrátok, diétás rostok, ásványi anyagok, polifenolok, antioxidánsok
Értékelések
Még nincsenek értékelések.