Leírás
Csak könnyen, édesen!
Alacsony glikémiás index, diétás, ásványi anyag – és vitaminkomplex
normál véralvadás
normál energiatermelő anyagcsere
normális izomműködés
normális neurotranszmisszió
az emésztő enzimek normális működése
a sejtosztódás és a specializáció folyamata
a normál csontok fenntartása
a normál fogak fenntartása
a gyermekek csontjainak normális növekedése és fejlődése
A kókuszcukor egy természetes édesítőszer, amelyet a kókuszpálma virágából kinyert nektár elpárologtatásával állítanak elő. A kókuszcukor karamell szerű ízben gazdag, kinézete hasonlít a barnacukorhoz. A kókuszcukor a fehér és barna cukor közvetlen helyettesítőjeként használható a főzéshez, sütéshez és italokhoz.
A kókuszvirág cukor az egyik legegészségesebb természetes édesítőszer, Délkelet-Ázsiában 5000 éve használják ételek és italok édesítésre, és az eltelt idő alatt a feldolgozása nem változott. A kókuszpálma virágának édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra párologtatják. Fogyasztásával a hagyományos kristálycukor teljes egészében kiváltható, fogyaszthatjuk közvetlenül édesítőként, vagy sütéshez és főzéshez. Íze és illata karamell-szerű, édesítőértéke pedig közel azonos a cukoréval és – ellentétben a xilittel és a sztíviával – karamellizálni is lehet.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.